Over ons

Veel mensen vragen zich af waar onze bedrijfsnaam Portuur vandaan komt. Er zit geen link in de naam wat verwijst naar totaalleverancier, bedrijfshygiëne of veiligheid. Waar komt de naam Portuur dan eigenlijk vandaan? Onze bedrijfsnaam is zeer bewust gekozen zoals u kunt lezen in de synoniemen uit het woordenboek hieronder.

Portuur is dé specialist voor ondernemers! Wij helpen onze klanten (PARTNERS) de bedrijfshygiëne en de veiligheid binnen het bedrijf te optimaliseren. Wij leveren op dit moment in heel Nederland en België. Wij zijn gestart in 2011 en sindsdien sterk gegroeid. Doordat waarden als persoonlijk contact, concurrerende prijzen, denken in oplossingen, flexibele levering, transparantie en een hoog serviceniveau centraal staan lukt het ons een duurzame relatie met onze partners op te bouwen en deze in stand te houden.

Portuur weet als specialist op het gebied van bedrijfshygiëne en veiligheid hoe wij uw business toekomstbestendig kunnen maken. Met deskundig advies, de juiste producten en werkmaterialen waarborgt u langdurige hygiëne, een beter behoud van de inboedel en een veilige en prettige werkomgeving. Bij Portuur werken mensen met kennis, verstand en passie voor hygiëne en veiligheid. Wij geven uw medewerkers goede uitleg waardoor zij efficiënt en veilig kunnen werken. Met onze producten en diensten bespaart u kosten en zeker niet onbelangrijk bespaart u op arbeidstijd.

“Portuur: 1) Partner 2) Evenknie 3) Gelijkwaardige Tegenpartij 4) Geschikte maat 5) Geschikte wederpartij
6) Partij waar tegen men het opnemen kan 7) Tegenpartij 8) Tegenpartij tegen wie men opgewassen is 9) Tegenpartij van gelijke kracht”

Portuur staat voor partner en dat willen wij graag voor u zijn!

Uitstekende service en bereikbaarheid

Besparing in Euro's, op arbeidstijd en product

Direct persoonlijk contact met onze binnendienst

h

Advies op maat door jarenlange ervaring

Altijd flexibele levering zonder meerkosten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Welkom

Tref ook maatregelen tegen het Coronavirus, bescherm uzelf, uw collega's en uw leveranciers!

Door het plaatsing van deze maatregelenborden is het voor iedereen meteen duidelijk hoe te handelen

Help mee om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan!

 

Klik op de afbeelding om dit artikel te bekijken.