Diensten

Persoonlijke begeleiding bij optimaliseren bedrijfshygiëne

Wij weten als specialist op gebied bedrijfshygiëne hoe we uw business toekomstbestendig maken. Met persoonlijk advies waarborgt u langdurige hygiëne en een beter behoud van de inboedel. Uw medewerkers verdienen het om te werken in een prettige en schone werkomgeving. Met onze hulp bespaart u op uw inkoop en arbeidsuren.

Portuur helpt u met; Kwaliteitsproducten, Een breed assortiment, Kennis, ervaring en ondersteuning, De juiste keuze te maken en Duurzaamheid.

 

Bedrijfsbezoek met advies op maat

Tijdens een bezoek bekijken we hoe het gesteld is met de bedrijfshygiëne en de veiligheid. We brengen iedere ruimte vanaf de voordeur in kaart. Met welke producten en materialen wordt er nu gewerkt? Hoe is het gesteld met de veiligheid binnen uw bedrijf? Voldoet u aan de eisen die er door de BHV gesteld worden? Voldoet u aan alle gestelde HACCP eisen? Graag inventariseren wij samen met u welke verbeterpunten nog aangepakt kunnen worden zodat de bedrijfshygiëne en de veiligheid binnen uw bedrijf van A tot Z geoptimaliseerd is en u voldoet aan alle wettelijke eisen.

Portuur heeft een breed assortiment met hoogwaardige en kwaliteitsproducten voor uw; Buitenterreinin, Werkplaats, Magazijn, Kantoor, Sanitair en Entree.

“Onze klanten zijn heel uiteenlopend, van industriële organisaties

tot vlees- en visverwerkende bedrijven, automotive en horeca.”

“We leveren voor ieder bedrijf branchegericht en passend maatwerk”

 

Benny van der Kroon, Portuur

Bespaar kosten met een beter eindresultaat

Wij geven u en uw medewerkers alle tools om op een zo efficiënt mogelijke manier te werken. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw kosten, maar hierdoor hebben uw medewerkers ook meer tijd om zich echt bezig te houden met hun kernactiviteiten.

Wilt u weten hoe het nu echt met de bedrijfshygiëne gesteld is en wat we samen kunnen verbeteren? Maak dan nu een afspraak voor onze gratis hygiënecheck!

 

Houd overzicht met één leverancier en één contactpersoon

Portuur levert alle papiersoorten, dispensers, schoonmaakproducten, werkmaterialen, veiligheidsproducten en schoonmaakmachines binnen uw bedrijf. Kortom alle producten die met hygiëne en veiligheid te maken hebben. Zo houdt u makkelijk overzicht. U hoeft namelijk geen rekening te houden met vijf verschillende leveranciers die op verschillende tijden bij de poort staan om te lossen. Bij ons heeft u daarnaast ook één contactpersoon, die precies weet wat er in uw bedrijf speelt en waar behoefte aan is. U kunt hem of haar altijd bellen voor advies of vragen.

Investeren in de toekomst

Wij investeren in een langdurige relatie en nemen een aantal zaken graag uit handen. U geeft uw bestelling door en wij leveren het. Makkelijk en snel. Bij sommige klanten hebben wij bovendien inzage in de voorraad en houden deze op peil. Weer een zorg minder, want u weet zeker dat er altijd voldoende schoonmaakmiddelen zijn die aan alle veiligheidseisen voldoen. Laten we bekijken of deze mogelijkheid ook voor u geldt en werk eenvoudig aan een betere bedrijfshygiëne.

 

Gratis levering in eigen beheer

Wij leveren in eigen beheer. Hierdoor ontvangt u de artikelen onbeschadigd en compleet. Wij zetten de producten op de plek van bestemming, of dat nu net over de drempel of op de tweede verdieping is. Het is geen enkel probleem om even naar u toe te rijden als er onverhoopt een tekort is aan een bepaald product. Portuur levert gratis in Nederland en België bij bestellingen vanaf €100,00 exclusief btw.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Welkom

Tref ook maatregelen tegen het Coronavirus, bescherm uzelf, uw collega's en uw leveranciers!

Door het plaatsing van deze maatregelenborden is het voor iedereen meteen duidelijk hoe te handelen

Help mee om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan!

 

Klik op de afbeelding om dit artikel te bekijken.