Schaduwborden

Custom made Schaduwborden!

Schaduwbordenshop.nl maakt Custom made schaduwborden die geheel ingevuld worden naar uw wensen. Met uw bedrijfslogo, eigen tekst en andere wensen zoals de naam van de ruimte waar u het schaduwbord wilt plaatsen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Expeditie, TD, Aankomst goederen, enz.

Naast deze mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om iedere ruimte te voorzien van een eigen kleur. Bijvoorbeeld: u kiest ervoor om de expeditie ruimte de kleur zwart te geven. De werkmaterialen op het schaduwbord krijgen de kleur zwart en tevens kunt u de benodigde werkmaterialen in het zwart verkrijgen. Naast dat het werken met verschillende kleuren overzichtelijk is en u tijd bespaart voorkomt u kruisbesmetting! De werkmaterialen worden teruggeplaatst op het schaduwbord en blijven daardoor in de juiste ruimte.

Geef kleur aan je werkplaats!

Kleuren zijn over de gehele wereld een universele aanduiding. Door kleuringcodering toe te passen voorkomt u dat uw medewerkers schoonmaakmaterialen van verschillende afdelingen of ruimtes met elkaar verwisselen. Kleurcodering is tevens ook een effectieve manier om onder andere kruisbesmetting tot een minimum te beperken.

De voordelen op een rijtje: Opgeruimd, goed georganiseerd, overzichtelijk, mooie uitstraling, verhoogde arbeidsveiligheid, toenemende motivatie, toenemende productiviteit, duurzaamheid en “last but not least” besparing op tijd, kostbare arbeidstijd!

*De QR-code verwijst standaard naar de webshop van www.schaduwbordenshop.nl zodat u gemakkelijk en snel, indien nodig, nieuwe of vervangende materialen kunt bijbestellen.

 

schaduwborden

“Waar is de veger?”

“Wie heeft de handveger en blik voor het laatst gebruikt, want ik kan het nergens vinden?”

“Stond de vloertrekker net niet in de hoek?”

 

Dit zijn allemaal vragen die uw waarschijnlijk wel herkent en welke vanaf nu niet meer nodig zijn!

schaduwbord

Ga voor veiligheid!

Voorkom gevaarlijke situaties zoals struikelen en vallen door rondslingerende werkmaterialen!

Ongevallen worden doorgaans veroorzaakt door slordigheid, struikel en val- gevaar door rondslingerend materieel en uitglijden over vetvlekken. De 5S methode is een methode om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving altijd opgeruimd, goed georganiseerd en overzichtelijk is.

Niet alleen de arbeidsveiligheid neemt toe door het toepassen van deze methode, maar ook bespaart u tijd. Tijd die nu verloren gaat door het zoeken van de werkmaterialen. Uw medewerkers kunnen sneller iets vinden, dit allemaal samen zal de productiviteit verhogen. En zeker niet onbelangrijk: het is overzichtelijk en geeft een mooie, nette uitstraling.

Portuur voorziet u in CLEANINGSTATION schaduwborden of CUSTOM MADE schaduwborden die geheel ingevuld worden naar uw wensen. Met uw bedrijfslogo, eigen tekst en andere wensen zoals de naam van de ruimte waar u het schaduwbord wilt plaatsen. Naast de schaduwborden verzorgen wij voor u de juiste werkmaterialen.

Bezoek onze website www.schaduwbordenshop.nl en ontdek de vele mogelijkheden!

Of u nu 1 of meerdere schaduwborden nodig heeft en u bent benieuwd wat wij voor uw bedrijf hierin kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Wat zijn de stappen om volgens de 5S methode te werken?

S1: Sorteren: Hier maakt u onderscheid tussen wat noodzakelijk en wat overbodig is. Beschadigde en kapotte voorwerpen die niet langer gebruikt worden of die onveilig zijn, moeten worden opgeruimd.

S2: Schikken: Hier dient u alle voorwerpen en gereedschappen een vaste plek te geven, de werkomgeving wordt zo georganiseerd dat iedereen gemakkelijk en snel iets kan vinden.

S3: Schoonmaken: Hier wordt de werkomgeving, de vloeren, muren en alle voorwerpen gereinigd. Dit zorgt ervoor dat vervuilingsbronnen worden uitgeschakeld en tevens voorkomt het storingen en incidenten. Tijdens deze stap worden ook de schoonmaak methode, de standaards, de verantwoordelijkheden en regels en normen opgesteld.

S4: Standaardiseren: De eerste 3 stappen worden een gewoonte voor uw medewerkers door deze methodes vast te leggen. Stap 4 is het standaardiseren van de eerste 3 stappen.

S5: Standhouden: Het in stand houden van de nieuwste werkmethode en dus de eerste 4 fases.

Naast de 5 stappen zoals hierboven beschreven vinden wij dat de 5S methode niet uit 5 stappen bestaat maar uit 6. De 6e stap is namelijk S6: Safety (veiligheid)

schaduwborden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Welkom

Tref ook maatregelen tegen het Coronavirus, bescherm uzelf, uw collega's en uw leveranciers!

Door het plaatsing van deze maatregelenborden is het voor iedereen meteen duidelijk hoe te handelen

Help mee om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan!

 

Klik op de afbeelding om dit artikel te bekijken.