Schoonmaakplan

Een schoonmaakplan op maat

Een gezonde en schone werkomgeving is de basis van elk bedrijf waar mensen met plezier werken. En waar met vreugde wordt gewerkt, worden de beste resultaten behaald. Portuur draagt graag bij aan het succes van uw bedrijf. We helpen de business te optimaliseren op het gebied van hygiëne en veiligheid met een schoonmaakplan op maat. We bekijken tijdens een bedrijfsbezoek hoe er nu wordt schoongemaakt en op welke manier dat beter kan.

Houd het bedrijf veilig en hygiënisch

Door een schoonmaakplan te laten uitvoeren weet u zeker dat u de juiste producten afneemt om het bedrijf veilig en hygiënisch te houden. Portuur werkt alleen met A-merken en door de juiste afname houdt u het bedrijf of de organisatie schoon zonder overbodige zaken aan te schaffen. Bij het opstellen van een schoonmaakplan maken we een ronde door het gebouw. We inspecteren de hygiëne en de voorzieningen op gebied van EHBO en veiligheid.

Bespaar kosten met een schoonmaakplan

Met het schoonmaakplan van Portuur verspilt u geen producten meer. We gebruiken alleen artikelen die in uw bedrijf nodig zijn, wat leidt tot kostenbesparing. Wanneer uw medewerkers in een schone en veilige omgeving werken, vermindert de kans op ongelukken of ziekteverzuim.

 

schoonmaakplan

“Met het schoonmaakplan van Portuur verspilt u geen producten meer.”

“We gebruiken alleen artikelen die in uw bedrijf nodig zijn, wat leidt tot kostenbesparing.”

 

Wanneer uw medewerkers in een schone en veilige omgeving werken, vermindert de kans op ongelukken of ziekteverzuim.

EHBO-koffers

Veiligheid moet op elke werkvloer een prioriteit zijn. Portuur heeft ruim 30 jaar ervaring in tientallen verschillende branches en weet dat de regelgeving strikt is. We helpen u daar makkelijk aan te voldoen met efficiënte materialen en EHBO-koffers die passen bij uw bedrijf. Zo zijn bedrijven in de voedselindustrie gebaat bij blauwe pleisters en plaatsen we in grote bedrijven op verschillende plekken een EHBO-koffer. Hierdoor is al het personeel binnen de wettelijke verplichte tijd bij de koffer.

Wees voorbereid

Waar gewerkt wordt, kunnen ongelukken gebeuren. Wees voorbereid met de veiligheidsproducten van Portuur. Wij leveren onder meer veiligheidsspiegels, EHBO-koffers, afzetlint, oogdouches, A.E.D. en brandwondengel. Wij geven u graag advies op maat om de veiligheid in uw bedrijf te optimaliseren en garanderen.

Duurzaamheid

Al onze producten zijn Eco-gecertificeerd, wat betekent dat ze aan de hoge milieu-eisen van de Europese Unie voldoen. Wij vinden het belangrijk schade aan het milieu te voorkomen en bij te dragen aan duurzaamheid. Met een efficiënt schoonmaakbeleid zorgen we dat er geen middelen verspild worden. Onze reinigingsmiddelen zijn op basis van natuurlijke producten, zoals citroen- of sinaasappelschil en in ons schoonmaakplan is altijd een vermindering van water- en energieverbruik opgenomen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?